Om oss…

20150701143809Innan vi drar igång och berättar om våra äventyr, så tänkte vi presentera oss lite närmare.

Vår familj består av Mamma Evelina, Pappa Johan, Storebror Lucas 10 år, Mellanbror Simon 9 år, och lillasyster Nellie 3 år.

 

Vi bor i ett parhus i Kävlinge utanför Lund.Här trivs vi toppen! Här har vi även vår lilla koloni som vi gärna tillbringar våra lediga dagar vid.

IMG_20140706_212746

Vi börjar med familjens minsting, Nellie, eller NellieBellieBus som vi kallar henne. Hon föddes i Helsingborg en solig söndagsmorgon i Mars, några veckor innan planerat. Men med Nellie blir saker sällan som planerat. Hon är en bestämd liten tjej med otroligt stark vilja. Girlpower!

SessanNellie
Hon är familjens lilla solstråle som älskar att underhålla oss genom att sjunga, dansa och spexa. Hon är sällan tyst, och älskar att vara i centrum. Pyssla, se på film, hoppa studsmatta och busa med brorsorna är några av hennes andra favvo sysslor.

När mamma & pappa Jobbar så går hon på Stinsgårdens förskola, världens bästa förskola!

 

 

IMG_20150603_081724Mellanbror Simon, eller Simebimse som vi kallar honom, föddes den 26 Maj 2007. Han är alltså nyss fyllda 9 år, och börjar i trean på Annelundsskolan efter sommarlovet. Simons intresse är att läsa böcker, spela in youtube-filmer, laga mat, och ta hand om lillasyster Nellie. Fick Simon bestämma skulle han ha minst tre syskon till.

Simon har ett hjärta av guld, han vill alltid alla väl och gillar att skämma bort familjen med goda middagar eller på andra sätt. Han har livlig fantasi och tycker om att hitta på berättelser som han gärna delar med sig av.

 

2015-05-18_22.26.09Storebror Lucas, eller Lukietokig som vi kallar honom, föddes 23 Augusti 2005. Han har precis slutat fjärde klass på Annelundsskolan.
Han största intresse är fotboll. Han spelar i Harrie FF. Och när han inte spelar fotboll på riktigt, så spelar han gärna Fifa på sitt playstation.
Lucas tycker om att sova länge på morgonen och ser därför fram emot ett långt sommarlov med sovmorgon. Men han älskar också att prova spännande aktiviteter, och tackar aldrig nej till en tur i någon läskig karusell eller liknande.

 

 

Pappa Johan är född -78, och är uppvuxen i Malmö.
20151031_132832Han jobbar som it-tekniker på Relacom. Och hans lediga tid ägnar han gärna framför datorn där han spelar CS. Annars är poker och fiska, eller ligga i soffan och zappa på tv’n är andra intressen som han gärna ägnar sin fritid åt.

Han är en fantastisk pappa som gärna busar och leker med barnen. Eller skämmer bort mamma Evelina.

 

 

Mamma Evelina, eller Evsi som hon kallas är född -83. Hon är uppvuxen i Skene mellan Borås & VaIMG_20150709_193942rberg. Men har sedan hunnit med att bo i Helsingborg och Aalborg i Danmark, innan hon landa i Kävlinge.

Hon jobbar som barnsköterska på Barnsjukhuset i Lund.

Hennes intressen är musik. Tyvärr är hon inte det minsta musikaliskt begåvad. Men hon älskar att sjunga för sig själv och lyssnar på de mesta

 

Framför allt så gillar hela familjen att umgås med varandra. Och här i bloggen kommer ni få följa med på våra små äventyr.

IMG_20140821_095211

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s