Gran Canaria – Arguineguín

Gamla inlägg från December 2014.

SEMESTER

Det började verkligen inte bra!

Larmet gick ju precis när vi hade kommit till tågstationen, Johan sprang hem.. Vi stod kvar i regnet och vänta på tåget… Johan hann inte tillbaka så vi missade tåget och kom en timme efter i vår planering, jag hatar sån’t!!

När vi sedan en timme senare skulle upp på perrongen med barnvagn och massor av väskor så stod de ett miffo i hissen som inte ville låta oss åka med. Vi försökte diskutera lite snällt men de var totalt meningslöst.
Så vi fick släpa vagn, 3 ungar och en massa packning upp för trapporna… jag var både våt, kall & stressad så mitt humör var inte på topp..
När vi sedan kom till Malmö var tåget mot Köpenhamn 20 min försenat, ge mig styrka!
Men tåget rullar in, vi hoppar på, Johan ska följa med Lucas till toaletten, DÅ inser vi att vi är på fel tåg.. tack gode Gud att de intehann gå in på toaletten och åkte iväg med fel tåg..
Vid detta laget hade jag nog magsår och var genomsvettig och dessutom förkyld..  men allt kändes genast bättre när vi fått vår första öl på Kastrup!

image

Vi gick ombord på planet… allt var frid & fröjd… tills Nellie kräktes… all over me!!
3 gånger lyckades hon kräks ned sig själv & mig innan vi var framme..
Kände mig lagom fräsh när vi klev av planet.

Men även om resan började mindre bra, så har resten av resan varit helt fantastiskt hittills.

På flygplatsen träffade vi våra härliga resekompisar /bajskompisar Malin, Freddy, Elton & Alice som Vi delade transfer med, och sedan hängt med här på hotellet.
Barnen funkar kanon ihop, och vi vuxna oxå, jätte kul!

image

Vi har de fantastiskt här i paradiset.
Ingen julstress här inte!
Nä nu kallar sangrian…
Skål på er!

27/12-2014

Nu är vi hemma i kylan igen.. snacka om chock att komma från härliga solen till minus grader och snö.. brr!!

Men shit va härligt vi haft de, knappt så man fattar att de är sant.. har vi verkligen varit med om denna resa.. familjen KAOS på resa utan att det blev katastrof?!

Det enda som var katastrof var våran packning… hur tänkte vi? Eller ja, det svaret är nog rätt enkelt..vi tänkte inte alls..
Eftersom jag jobbade in i det sista så panik packade vi,.. lite lätt ångest när jag trodde att jag hade med mig för mycket kläder (som jag brukar) och insåg att jag inte packat ner högen jag hade lagt fram så fint på paket öppning vid havetbyrån… så jag hade knappt med mig några kläder alls!!!!!

Nåja, vi hade gått om badkläder, och de var ju de viktigaste.. och dessutom var de ju en utmärkt anledning till att shoppa! ;-)

Vi saknar inte bara värmen, utan även våra nyfunna vänner som vi träffade där nere.

Malin, Freddy, Elton & Alice. Ellerbajskompisarna som Nellie kallade dem haha.
Nellie började med att säga ”pappa bajskorv” när vi träffade dem i transferbussen på väg till hotellet, och Malin hade samma bajshumorsom Nellie haha, så de fann varandra direkt ;-)

20141221_121828
Bilden på de ölsugna papporna snodde jag från Meekatt.com

När vi skulle åka hem frågade Nellie efter bajskompisarna och Elton redan i taxin.
Väl framme på flygplatsen sa killarna att de vill åka vart som helst på semester nästa år, bara Alice oxå åker dit. Och när jag & Johan tog varsin Gt hemma i Soffan på kvällen konstaterade vi att det inte var samma sak att dricka drinkar utan våra bajskompisar..

Meekatt Evsi barn

Jag förstår att ni tröttnat på mina bilder från vår resa nu, men inte jag… jag tröttnar aldrig.. så här kommer fler..

Lucas på takterassen
Lucas på takterassen, 9e våning med havet som bakgrund…underbart!

Eftersom de var jag som skött bokningen av resa, och hade bokat med TripX som Johan aldrig hade hört talas om, så var han aningen tveksam till om resan verkligen skulle bli så bra som jag hoppades på… eller om den skulle bli av överhuvudtage?
Bolaget kanske går i konkurs sa han.
Men när vi träffade en annan familj från Dalarna på hotellet som berättade att de åkt med Ving, och betalt mer än de dubbla för samma resa, så var han nog ganska nöjd över att jag hade skött bokningen ändå ;-)
Malin höll på att dö av skratt… och mamman från Dalarna var aningen bitter…för att inte tala om pappan i familjen som först satt stum ett bra tag.. och sedan sa ”Men du sa ju att det var det billigaste du kunde hitta?!” till sin fru.. hahaha,

Vi njöt av vår resa lite extra den kvällen ;-)
doradoBeachHotel

Simon blev dock lite besviken i morse när han glatt fråga om han ska få ett syskon, jag insåg att de var min mage han syfta på och berättade att bara är min Buffémage och att den tydligen ingick i all inclusive.

Men maten alltså… och desserten.. jag dör! Och drinkarna…
Men framför allt har vi fått helt underbara vänner! Malin (http://meekatt.com ) med familj, we love them!

Igår besökte vi en Italiensk restaurang längst havet ihop… skulle gått till en thairestaurang, men hittade den aldrig, Men de blev ju bra ändå.

image

Barnen har så himla kul ihop, killarna frågar redan när vi kan hälsa på Alice i Mellbystrand :)
Se så söta dem är!

image

Nä nu kallar champangen.. i en pappersmugg, fint ska de va! Skål!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s