Alicante / El Campello 2018

Sportlovet 2018 tillbringades precis som året innan i Spanien. Vi valde att återvända till Alicante, staden vi blev så förälskade i året innan.
Där bodde vi på ett litet hotell mitt i stan, Hotel Rambla. Ett okej hotell, men nog inget vi skulle återvända till. Men läget var bra.

Hit återvänder vi nog aldrig.
Älskade tokstollar
Att fika på stranden i februari, det är LYX!

Efter tre nätter i Alicante tog vi trammen (ett tåg som går längst stranden) till El Campello. Där bodde vi på ett betydligt bättre hotell, Jov A Hotell, med bubbelbadkar till barnens förtjusning. Och en stor balkong med fantastisk utsikt, och många trevliga små restauranger runt omkring.

Lyckliga föräldrar som tittar på när barnen leker på stranden…LIVET!

El Campello återvänder vi gärna till. En riktigt mysig by med allt man behöver. Ett plus för den roliga Trafik-lekplatsen där barnen kunde åka sparkcykel, cykla eller i vårt fall gå och låtsas som man körde bil, med riktiga små trafikljus, övergångställe osv. Det fanns även en stor fin lekplats med ett café som vi tyckte väldigt mycket om.

här ser man en liten del av Trafiklekplatsen

Vad var de vi gillade med El Campello?
Det är en lagom stor stad med närhet till allt, men ändå väldigt lugnt. Sen gillade vi den mysiga småbåtshamnen, strandpromenaden, att det inte var så mycket turister (vi såg inga svenskar alls).
Till El Campello kommer vi säkert återvända igen!

Vi slängde ihop ett litet sandslott på stranden….eller…?
Älskade Lucas på balkongen.
Lyxigt med bubbelbad på rummet
Hotell JovA

Det är lite svårt att försöka skriva ihop ett bra inlägg så här ett hel år efteråt. Men Vi hade 5 underbara dygn i Spanien, och bilderna säger väl en hel del om det. Nu på lördag är det dags att återvända igen. Men denna gången till Torrevieja. Så håll utkik efter uppdatering om våran resa dit 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s