Alicante med barn del 2 – Playa San Juan

Sportlovet 2017 var vi som sagt i Alicante för första gången. De första dagarna bodde vi mitt i Alicante Läs tidigare inlägg här . Dag 3 tog vi tåget ut till Playa San Juan för några dagar vid havet.

stranden (1)
Älskade ungar!

Vi åkte ju dit i februari då det verkligen var lågsäsong (=dött!) Men för oss som mest var ute efter att komma hemifrån och få tillbringa tid tillsammans så det gjorde inte så mycket. Vi kan nog dock inte ge ett rättvist omdömme om Playa San Juan för jag kan tänka mig att det är en helt annan sak när det är högsäsong och restauranger och barer är öppna. Vi fick gå ganska länge för att hitta en öppen restaurang.

Men vi hittade en pizzeria sm fick tummen upp av alla..titta in denna pizzan med choklad & godis

Vi bodde på Hotel Almirante, ett fint hotell precis vid havet. Dock fick hotellet minus för att man inte fick ta med mat på rummet, och att man inte fick använda balkongerna. Hade vi kunnat sola på balkongen och äta snacks på rummet hade de fått lite högre poäng.

Stranden var fantastisk. Rent och fint överallt, och lekplatser längst hela stranden! Men ska ni åka hit så rekommenderar vi nog att man åker under högsäsongen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s