Astrid Lindgrens Värld

En av de roliga sakerna med att ha denna bloggen är att kunna titta tillbaka på våra utflykter i efterhand. Nu bloggar vi ju långt ifrån om allt vi upplever… det där med bloggandet går lite i perioder, som allt annat i mitt liv. Jag ägnade ju säkert 10 år åt att blogga nästan dagligen på min privata Evsi.se blogg innan. Sen tröttnade jag en dag, och tog bort den. Finns få saker som jag ångrar så mycket som det, för det finns så mycket saker jag hade velat kolla tillbaka på nu i efterhand. Men det är lätt att vara efterklok.

Nu kommer i alla fall en tillbaka blick på när vi var på Astrid Lindgrens värld, jag , Nellie & mormor. Det var Juni 2019. Men när jag var där med jobbet förra veckan var en hel del renoverat och omgjort. T.ec Villa Villekulla, som nu hade vuxit med en hel våning och fått en vind, och en rutschkana ner från ett fönster, kul!

Något av de bästa med Astrid Lindgrens Värld är alla fantastiska uppträdandena. Men ska man hinna se alla behöver man vara där mer än en dag.

Entré priset för en dag är 455 kr/vuxen och 340 för barn upp till 14 år. Parkeringen kostar 60 kr/dag. Det lättaste är att köpa både inträde och parkering online.

När vi var där bodde vi i en stuga i anslutning till parken. Just nu bygger de ett helt nytt område där i ”den lilla staden” som är klart till sommaren 2023.

Nellie & Mormor skålar framför våran lilla stuga.

När jag var där med jobbet bodde vi på Björkbacken en liten bit därifrån.

Jag kan varmt rekommendera ett besök på Astrid Lindgrens Värld. och när ni ändå är i närheten så passa på att besöka Filmbyn https://filmbyn.se/ i Mariannelund, inte långt ifrån Vimmerby.

Jag & Nellie säger tusen tack till mamma/mormor som bjöd med oss på denna resa som gett oss minnen för livet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s