Mallorca 2018

I september 2018 fyllde pappan i familjen 40 år, det firades på bortaplan. På Iberostar club Cala Barca på Mallorca närmare bestämt. Ett perfekt ställe för hela familjen att fira sin födelsedag.

Här behövs inga filter…

Club cala barca har ett perfekt läge precis vid havet, precis utanför den lilla fiskebyn Puerto Petro. Vi hade planer på att besöka både Puerto petro och den vackra naturparken Mondragó som ligger på promenadavstånd från hotellet. Men hotellet var SÅ fantastiskt så vi valde att inte lämna de alls under de 5 dagarna vi var där. Det är väl ändå ett rätt bra betyg för en familj med en rastlös mamma som gärna vill utforska allt runtomkring. Men här fanns de så mycket att utforska så vi hade kunnat stanna i 2 veckor utan problem.

Hotellet är som en hel semesterby, med hela 7 olika poolområden utspridda.
Här njuter hon våran lilla prinsessa

Hotellet har ett brett utbud av barer och restauranger. Bland annat izzería Capricho som specialiserar sig på italienska rätter, på Resaturante Mediterráneo som serverar en medelhavsbuffé och på Restaurante Baleares som erbjuder internationella rätter. Det fanns flera olika foodtrucks, poolbarer, Men våran favorit var den strandnära Restaurante Sea Soul där de hade de bästa drinkarna, fantastisk utsikt och super trevlig personal.

Frukost när den är som bäst!
Vår snälla städerska hade gjort så fin grattishälsning på 40åringens födelsedag.
Vi badade i både poolerna & havet.. t.om mamman i familjen tyckte de var härligt!
Syskonkärlek.

Det fanns så mycket kul att göra för hela familjen. Förutom att sola & bada så fanns de lekrum, lekplatser, gym, tennis/padel banor, gym, hoppborg, spelrum, och ett spa där vi turades om att få varsin massage 🙂
Varje kväll var de underhållning på den stora scenen, och de ordnades olika aktiviteter både för barn & vuxna dagligen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s