Växjö- The Bishop’s arms & Elite Stadshotell

Vårt besök på The Bishop’s arms i Växjö var så bra så det förtjänar ett eget inlägg…
men hotellet vi bor på (Elite stadshotell)  är oxå toppen så de får dela inlägg 😉

 

2016-07-03_22.27.29

Vi kom inte till Växjö innan strax efter 18. Alla var trötta och hungriga (= gnälliga)  Men blev genast på toppen humör när vi checka in på Elite Stadshotell, och möttes av trevliga Gabriella som gav barnen varsin mycket uppskattad Goodiebag och tipsade om att vi kunde äta på Bishop´s arms som låg i anslutningen till hotellet.
Vi gick upp med vårt bagage på rummet, och blev blev glatt överraskade över det stora rymliga hörnrummet som hade både badkar, en stor tv (för mina fotbollsfantaster) , fin utsikt och en mycket bra standard generellt.

20160703_213158

Eftersom vi inte längre har något badkar hemma, uppskattas detta mycket när vi bor på hotell.

Vi gick över till Bishop´s för att äta… att Bishop´s är toppen när de gäller öl visste vi sedan innan, men vi va väl lite skeptiska till att det skulle vara en bra familjerestaurang.
Men tji fick vi… barnen har nog aldrig varit så nöjda efter ett restaurangbesök.
Det var den godaste köttfärssås de ätit var de eniga om.
Och Nellie fick gå med killen i baren på en guidad tur i köket… hon tog glatt killen i handen och traskade iväg, hon var borta en bra stund…och kom tillbaka helnöjd och berättade att de hade massor av is, och en stooor kran där bak i köket. Killen var mycket imponerad över hennes språk för att bara vara tre år, och Nellie var imponerad över all is de hade.

Nellie ritade en teckning till killen som hon sedan fick sätta upp på en anslagstavla på restaurangen. Vi hade en mycket stolt 3 åring.

IMG_20160703_210656

Vi vuxna fick smaka på ett lokalt öl, som var riktigt gott. Så gott så vi köpte med varsitt glas upp på rummet till fotbollen.
Alla var mycket nöjda efter besöket på Bishops. Dessutom får alla barn äta gratis med betalande vuxen just nu på alla Bishops. Väl värt ett besök!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s